Managed hosting door True

Tech Data start met TD Activate-here

 

Tech Data introduceert TD Activate-here, een nieuwe Electronic Software Download oplossing. Deze innovatieve, maar eenvoudig te gebruiken oplossing biedt de partners van Tech Data de mogelijkheid om de omzet en winst te vergroten door middel van gegarandeerde productbeschikbaarheid, directe betaling en verlaagde verkoopkosten op Software.

TD Activate-here levert een digitale activatiecode, die per e-mail aan de eindgebruiker wordt verstrekt. Resellers kunnen hun bestellingen op de gebruikelijke manier plaatsen via Tech Data's InTouch online bestel systeem, met vermelding van het e-mail-adres van de eindgebruiker. Nadat de order is geaccepteerd ontvangt de eindgebruiker binnen enkele seconden een e-mail. Met de daarin vermelde gegevens kan men de aangeschafte software vanaf de Activate-here portal in gebruik nemen.

TD Activate-here biedt resellers een mogelijkheid om tegen zeer lage kosten een compleet software portfolio aan te leggen dat binnen enkele minuten aan de eindgebruiker geleverd kan worden, aldus de distributeur. Hiernaast is het mogelijk om de TD Activate-here web portal als white-label dienst te gebruiken. Dit heeft als voordeel dat de portal volledig in de webshop van de reseller geïntegreerd kan worden, uiteraard met behoud van de eigen huisstijl.                     

Norton (onderdeel van Symantec), is de eerste leverancier die haar producten via  TD Activate-here aanbiedt. Dit gebeurt onder de naam Norton ESD.  In de komende maanden zal het TD Activate-here assortiment uitgebreid worden met diverse software leveranciers.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4348103). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.