Managed hosting door True

De grootste ICT-missers van 2011

 

Storing

In 2011 waren wederom veel ict-storingen

In 2011 ging er heel wat mis in de Nederlandse en internationale ict. Computable verzamelde een top-10 lijst van best gelezen artikelen over ict-missers De grootste misser was wel de uitval van het Blackberry-netwerk in oktober 2011.

De Blackberry-storing trok veel lezers naar de Computable-site. Op de tweede plaats staat het artikel dat Shell en Philips ontevreden zijn over system integrator T-Systems. Op de derde plaats staat het artikel over het Waterschapshuis dat Logica voor de rechter sleept.

Lezers waren verder geïnteresseerd in rechtszaken, zoals die van de ex-directeur van Uphantis die geld eiste en kreeg van Sogeti. Ook de rechtszaak tegen de brugwachter van de Ketelburg trok de aandacht. Er onstonden ongelukken door de foute software en hardware die de Ketelbrug ondersteunden.

De meest gelezen artikelen gaan vooral over ict-zaken die zich in Nederland afspelen, zoals storingen bij de Rabobank en Getronics. Maar nieuws dat ict-afdelingen over de hele wereld treft wordt ook door lezers belangrijk gevonden, zoals het nieuwe licentiemodel van VMware, dat veel stof deed opwaaien vanwege hogere kosten, en uiteraard de Blackberry-storing.

De top-tien van ict-missers:

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4347567). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.