Managed hosting door True

Windows Phone 7 krijgt Tango en Apollo versies

 

De planning van de nieuwe Microsoft Windows Phone is gelekt. Daaruit blijkt dat er in 2012 twee verschillende soorten Windows Phone 7 versies op de markt komen. Het gaat hierbij om Windows Phone telefoons die ‘Tango’ en ‘Apollo’ heten.

Dit meldt Wmpoweruser.com, dat de hand heeft weten te leggen op meer informatie over de Windows Phone. De Tango telefoon wordt in het tweede kwartaal van 2012 geïntroduceerd en neemt het op tegen goedkoop geprijsde smartphones van concurrenten in de middenmarkt.

De tweede update heet Apollo en wordt in het vierde kwartaal van 2012 geïntroduceerd. Het gaat hierbij om zakelijke smartphones ofwel ‘superphones' met veel functies met hoogwaardige technologie, zoals een hd-scherm en geschikt voor lte-netwerken

Microsoft hoopt met de updates meer klanten aan te trekken. Tot nu zijn er een kleine groep mensen die Windows Phone gebruiken. Windows Phone moet een alternatief worden voor de Google Android en Apple iPhone die de markt voor smartphones domineren. Hierbij werkt Microsoft nauw samen met Nokia.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4347484). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.