Managed hosting door True

Uitzendsoftwarebedrijf Nocore Flex koopt Flex-Go

 

Uitzendautomatiseerder Nocore Flex uit Uden neemt concurrent Flex-Go uit Sint-Oedenrode over. Een vijftal personeelsleden stapt over naar het nieuwe bedrijfsonderdeel Nocore Flex-Go. Nocore wil door de overname het klantenbestand verbreden en verwacht door de samenvoeging van beide organisaties sneller producten en diensten te kunnen aanpassen op technologische ontwikkelingen.

De nieuwe organisatie Nocore Flex-Go gaat per 1 januari 2012 van start. Het bedrijf maakt deel uit van moedermaatschappij Nocore Group, een aanbieder van enterprise resource plannings- (erp-) software voor de schoonmaak-, uitzend- en detacheringsbranche, gebaseerd op Microsoft-technologie. Verkoop- en marketingmanager Chris van den Berg vertelt dat de schoonmaakbranche, waar Nocore zijn productlijn aanbiedt, op ict-vlak inmiddels een behoorlijk volwassenen ict-markt is. Nocore kocht hier bijvoorbeeld in 2008 de softwarebedrijven Intersoft en Clearview. 'De softwaremarkt voor de uitzendbranche is echter nog versnipperd. Er zijn veel pakketten in omloop. De meeste leveranciers richten zich op het ondersteunen van werving en selectie. Nocore Flex-Go biedt met zijn erp-oplossing een brede ondersteuning aan: niet alleen voor de operationele processen maar ook voor de personeels- en salarisadministratie en financiën.'

Volgens Van den Berg nestelt Nocore zich met de inlijving van Flex-Go aan de top van de markt voor flexwerkbedrijven. Tot de concurrenten rekent hij partijen als Easy Flex, Flex Service, CTB, UB Plus en Freepack. Hij verwacht op korte termijn geen nieuwe overname van een concurrent.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4347252). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.