Managed hosting door True

TheNextFlex en Nétive verkopen marktplaatsdesk

 

De softwarebedrijven TheNextFlex en Nétive hebben hun programma Marktplaatsdesk verkocht aan Staffing Management Services. Marktplaatsdesk, het softwareprogramma waarmee online extern personeel kon worden ingehuurd, is per 1 januari 2012 in handen van de dienstverlener.

Marktplaatsdesk was in handen van Brightbox HR, een bedrijf van TheNextFlex en Nétive. TheNextFlex is een dochteronderneming van ict-dienstverlener The Next View in Den Bosch. De bedrijven hebben besloten de software en dienstverlening te splitsen om klanten volledige onafhankelijk te kunnen blijven bieden. Onafhankelijkheid is volgens de bedrijven nodig bij overheden door alle regels die komen kijken bij een aanbesteding.

De softwarebedrijven hebben onder hun klanten gemeenten als Hoogeveen, Meppel, Hoogezand-Sappemeer en Slochteren. Directeur van TheNextFlex, Huub Waterval: 'Steeds meer bedrijven en overheden zoeken naar specialistische software om de beste tijdelijke krachten te kunnen inhuren. We willen met de verkoop van Marktplaatsdesk zorgen dat de onafhankelijkheid geborgen blijft voor die klanten.'

TheNextFlex en Nétive tellen gezamenlijk ongeveer 25 medewerkers en hebben onder hun klanten de Nederlandse Spoorwegen en Tata Steel. Er wordt gebruik gemaakt van cloudplatform Force.com.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4345518). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Dit artikel is nog niet vrijgegeven voor publicatie.

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.