Managed hosting door True

Getronics houdt buitengewone aandeelhoudersvergadering

 

Op 2 februari zal dienstverlener Getronics een buitengewone algemene vergadering voor aandeelhouders beleggen.

In de strijd tussen Ordina en Getronics aangaande de overname van PinkRoccade belegt ICT-dienstverlener Getronics op 2 februari een buitengewone algemene vergadering voor aandeelhouders. De agenda en andere benodigde documenten met betrekkeing tot deze vergadering zijn vanaf morgen (14 februari 2005) beschikbaar via Getronics in Amsterdam, de Fortis Bank in Amsterdam of via de website van Getronics (www.getronics.com/financialcalendar).

 

Belangrijkste agendapunten tijdens de buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering zijn de voorgenomen overname van PinkRoccade en het verkrijgen van toestemming om nieuwe aandelen uit te geven in het kader van de acquisitie, aldus Getronics via een mededeling op de eigen website. Het bedrijf heeft aanvullende toestemming van de aandeelhouders nog vanwege de omvang van de voorgenomen claimemissie. De vergadring wordt op 2 februari gehouden om 10.30 in het World Trade Center in Amsterdam.
Getronics belegt op 2 februari een Buitengewone Algemene Vergadering voor Aandeelhouders (BAVA). Dat heeft het IT-bedrijf donderdag bekendgemaakt. ’Belangrijkste angendapunt zal de voorgenomen overname van PinkRoccade zijn en toestemming om aandelen uit te geven in het kader van de acquisitie’, zo laat de onderneming weten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/434125). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.