Managed hosting door True

Ctac brengt datacenter onder bij TelecityGroup

 

CTAC

Erp-dienstverlener Ctac brengt zijn datacenter voor de hosting van SAP- en Microsoft-diensten onder bij de TelecityGroup in Amsterdam. Ctac wil hiermee zijn bestaande hostingpropositie uitbouwen en clouddiensten aanbieden. Zo introduceert Ctac twee nieuwe diensten: een self service portal en de Ctac archiving as a service.

Met de self service portal kan een organisatie systeemcapaciteit verhogen of verlagen en realtime inzicht krijgen in het verbruik. Ctac archiving as a service is een oplossing voor SAP-archivering. Hierbij wordt een brug geslagen tussen ict-doelstellingen en de informatiebehoeften van de gebruikersorganisatie. Dankzij dit archiveringsconcept kunnen SAP-data worden gearchiveerd en geanalyseerd.

Léon van den Bogaert, directeur CMS Techniek bij Ctac, zegt dat het hosten van SAP-systemen steeds meer een commodity wordt. 'Onze kracht ligt in it en niet in koeling, stroomvoorziening en noodaggregaten. Met de hoge niveaus van SAP-dienstverlening die wij voorstaan, is het niet langer rendabel om zelf een datacenter te exploiteren. Aangezien Ctac binnen afzienbare tijd verhuist naar een nieuwe locatie, is het nu het moment om de infrastructuur bij een gespecialiseerde partij onder te brengen.'

Ctac is een 'Excellent Hosting Partner' van SAP. Dit is de hoogste SAP-certificering voor hostingdiensten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4335850). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.