Managed hosting door True

Infor lijft software voor kwaliteitscontrole in

Bedrijf koopt Quality Control Solution (QCS) van RSVP

 

Bedrijfssoftwareleverancier Infor heeft de applicatie Quality Control Solution (QCS) overgenomen van zijn Amerikaanse partner RSVP Business Systems. Infor hoopt zo zijn bedrijfssoftware te versterken met een applicatie voor diensten- en kwaliteitscontrolemanagement. Het gaat vooralsnog om een Noord-Amerikaanse aangelegenheid. De bedrijfsoftwarereus voegt het product mogelijk later toe aan zijn wereldwijde software-aanbod maar zegt niet wanneer.

Dienstverlener RSVP Business Systems is een Amerikaanse partnerleverancier van bedrijfssoftware van Infor. De overgenomen applicatie is gebaseerd op Infor's Mongoose-ontwikkelsoftware. Het product integreert in Infor 10 ERP Business (Syteline) en andere software van de leverancier.

De applicatie moet bedrijven helpen met het volgen, controleren en beheren van kwaliteit tijdens de dagelijkse bedrijfsprocessen. Het gaat bijvoorbeeld om het ontvangen, produceren en verzenden van producten. De software moet leveranciers ondersteunen bij onder andere kwaliteitsincidenten, veranderingsmanagement, machine- en onderhoudsresultaten, veiligheid en training.

Infor nam in november 2011 producten over van Single Source Systems. Dat ging om de service management-oplossingen. Service Management Plus (SM-Plus), SM-Plus Mobile en Workbench Suite. Infor rondde in april 2011 de aankoop van branchegenoot Lawson af. Voor die overname telde het twee miljard dollar neer.

Infor Nederland

Infor behoort tot de grootste bedrijfsoftwareleveranciers van de wereld. Het bedrijf heeft 75.000 klanten in 164 landen.

In Nederland telt Infor ongeveer zevenhonderd medewerkers. ERP Baan en de ERP LN-producten vormen de kern van de Nederlandse activiteiten. Maar ook andere producten als bibliotheeksoftware (het vroegere Geac), Infor CRM Epiphany en supply chain management software behoren tot de activiteiten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4335443). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.