Managed hosting door True

Qwise detacheert volgens 'no cure no pay'

 

Klanten van Qwise, specialist in centralisatie, virtualisatie en cloud computing, kunnen een ict-specialist inhuren onder het motto ‘no cure no pay'. Bij de start van de aanstelling worden doelstellingen geformuleerd. Alleen als die doelstellingen gehaald zijn, betaalt de opdrachtgever de overeengekomen vergoeding.

Bij elke detacheringsaanvraag die Qwise krijgt, wordt in overleg met de klant het doel van de inzet gedefinieerd. Vervolgens worden de juiste ict-specialist en de meetbare resultaten overeengekomen. Per week wordt bepaald of de tussentijdse doelstellingen zijn behaald en aan het eind van de aanstelling wordt een decharge verleend op het eindresultaat.

Oplossing voor probleem

Volgens Jan Huberts, directeur Qwise, sluit deze manier van detacheren beter aan bij de huidige markt. ‘De praktijk in detachering is nu dat cv's bepalend zijn voor de match. De klant doet een aanvraag voor iemand met een bepaald cv en detacheerders sturen dat cv met een bijbehorend tarief. Wij willen juist de vraag achter de aanvraag beantwoorden en zo een daadwerkelijke oplossing bieden voor het probleem.'

Qwise claimt de eerste ict-specialist te zijn die beloning zo nadrukkelijk verbindt aan resultaat in plaats van aan inzet of aanwezigheid. Huberts: ‘Het daadwerkelijke functioneren en presteren moeten centraal staan, niet het aantal uren dat iemand schrijft. Dat past ook veel beter bij de ontwikkelingen in de samenleving, waarbij resultaat telt en niet aanwezigheid. Het is tijd dat de detacheringsmarkt ook die omslag maakt. Natuurlijk blijven er altijd organisaties die liever sturen op gemaakte uren. Die bieden we uiteraard de mogelijkheid om op urenbasis de inzet te bepalen.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4334218). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.