Managed hosting door True

HP wijzigt PartnerONE en ExpertONE programma's

 

HP kondigt wijzigingen aan in de HP PartnerONE en HP ExpertONE programma's. De programma´s verhogen de kansen op marktconcurrentie en inkomsten voor channel partners in networking.

HP heeft de specialisaties van de voormalige Preferred Partner networking channel-programma in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) gestroomlijnd. Alle partners zitten nu in het PartnerONE programma.
Het HP PartnerONE programma maakt het nu mogelijk om marge aanzienlijk te verhogen voor networking partners door middel van potentiële programmakortingen en groei versnellers. HP komt al haar partners tegemoet met de drie nieuwe certificeringen voor networking:
- Geregistreerd Networking Specialisatie: Deze partners richten zich vooral op het verkopen van oplossingen voor de MKB-markt en bieden klanten een keuze van veilige, betaalbare en schaalbare netwerkoplossingen

- Professional Networking Specialisatie: HP Professional Networking Partners verkopen, leveren, beheren en ondersteunen veilige, bekabelde en draadloze netwerkinfrastructuur-oplossinge.

- Advanced Networking Specialisatie: Deze Partners verkopen, leveren, beheren en ondersteunen complexe, end-to-end beveiligde netwerk-en datacenter-oplossingen en hebben de kennis en vaardigheden in het ontwerpen, implementeren van oplossingen en diensten verspreid over de netwerk lifecycle. Ze hebben meestal een diepgaande kennis van corporate netwerken en eisen.

HP PartnerONE en HP ExpertONE programma's stellen in channel partners in staat om de HP FlexNetwork architecture te gebruiken om adviserende, lange-termijn relaties met klanten te versterken en nieuwe inkomsten te creëren. Door het aanbieden van een open en schaalbare netwerkoplossingen, kunnen partners zich richten op de eisen van de klant, zonder hen verbinden aan leveranciers en technologie. zo zegt HP.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4333455). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.