Managed hosting door True

Detron neemt deel 2e2 Nederland over

 

Detron neemt voor een onbekend bedrag twee onderdelen van 2e2 Nederland over. Het gaat om de onderdelen 2e2 Integration & Services en 2e2 Skilled Resources. De twee onderdelen en 93 werknemers worden geïntegreerd in de nieuw te vormen divisie Detron ICT Solutions, waar ict-dienstverlener Kender Thijssen ook een onderdeel van gaat uitmaken.

De twee 2e2-onderdelen worden voorlopig onderdeel van Kender Thijssen. Deze ict-dienstverlener blijft zelfstandig opereren binnen de divisie. Volgens Detron-baas George Banken haalt zijn bedrijf door de aankoop meer kennis in huis op het gebied van integratie, storage en detachering. 'Door de overname van de twee 2e2-onderdelen ontstaat binnen Detron een krachtige samenwerking op het gebied van ict-oplossingen, die klanten een betere dienstverlening aanbiedt. Bij de overname zijn 93 werknemers betrokken die allen van 2e2 overgaan naar Detron. Door de overname neemt Detron's omzet toe met meer dan tien miljoen euro', aldus Banken.

Volgens Banken beschouwt 2e2 Nederland niet meer als strategische markt. Vandaar dat Detron de twee onderdelen heeft gekocht .

Managed ICT Services

Volgen Banken is Detron de afgelopen jaren sterk gegroeid. 'Van een productgeoriënteerde ict- dienstverlener is Detron getransformeerd naar een specialist op het gebied van managed ict-services. De activiteiten van 2e2 Nederland sluiten hier goed op aan. Deze overname verstevigt onze positie in de markt en biedt bovendien de klanten van 2e2 continuïteit en een breder pakket aan dienstverlening.'

Over 2e2

Het Britse 2e2 levert SAP-consulting en doet verder goede zaken met de verkoop van oplossingen van Microsoft (zoals Dynamics AX en CRM) en dataopslagoplossingen van EMC, Cisco en HP. 2e2 heeft in Nederland nu nog twee business units over. 2e2 Consulting is expert in het organiseren van interne dienstverlening, zoals in professionele service en asset management oplossingen. 2e2 Data Management is gespecialiseerd in oplossingen voor het veilig omgaan met gegevens. Na de overgang van de 93 werknemers naar Detron, heeft 2e2 nog ongeveer tweehonderd mensen in Nederland werken.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4327372). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.