Managed hosting door True

Mproof stapt in Braziliaanse markt

 

Softwareleverancier voor ict-beheer Mproof betreedt de Braziliaanse markt voor ict-beheersoftware. Het bedrijf uit Wassenaar doet dat via een overeenkomst met het Braziliaanse MS Sequoia. Die partner helpt Mproof met de verkoop van het softwarepakket Clientele dat wordt gebruikt voor voor it-servicemanagement (itsm), klantondersteuning en klantcontact (customer support) en self service.

Volgens business director Gerben van Kesteren is Brazilië nog nagenoeg onontgonnen als het gaat om software voor ict-beheer (itsm). Het productaanbod van MS Sequoia is, net als de producten van Mproof,  volledig gebaseerd op het Microsoft-platform. De partner richt zich specifiek op middelgrote bedrijven.

Mproof levert zijn ict-beheersoftware Clientele in Nederland aan verschillende bedrijven en gemeenten. De software wordt lokaal geïnstalleerd of als webdienst geleverd. Het bedrijf heeft onder andere Jumbo Supermarkten, Mercedes-Benz Nederland en de Nederlandse Spoorwegen (NS) op de klantenlijst staan.

15 talen

De leverancier is actief in tien landen. Dat verloopt voornamelijk via partners. Hong Kong wordt met een eigen vestiging bediend. De Clientele software wordt in 15 talen geleverd. De leverancier telt ongeveer dertig medewerkers.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4323690). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.