Managed hosting door True

Centralpoint.nl heeft nieuwe investeerder

 

Investeringsmaatschappij Greenfield Capital Partners uit Naarden wordt nieuwe aandeelhouder in Centralpoint.nl. Hierbij zijn de aandelen van investeringsmaatschappij en huidige aandeelhouder Van den Ende & Deitmers overgenomen.

Centralpoint.nl is een van de grootste online ict-retailers met een omzet van enkele tientallen miljoenen euro's. Via de website worden meer dan 500.000 artikelen van ruim 2500 merkfabrikanten aangeboden. De website krijgt 50.000 unieke bezoekers per dag.

Greenfield Capital Partners wil als grootaandeelhouder bij de volgende fase in de levenscyclus van Centralpoint.nl betrokken zijn. Van den Ende & Deitmers bleek bereid al haar aandelen te verkopen zodat Brian Speelman in de nieuwe constructie meerderheidsaandeelhouder kon blijven. Hierdoor realiseert Van den Ende & Deitmers haar derde exit in 2011.

In samenwerking met Greenfield is de strategie gericht op verdere uitbouw van Centralpoint.nl in Nederland, alsmede expansie naar het buitenland. Het doel is uitbouw tot een West-Europese e-tailer van computerproducten voor het B2B kanaal, aldus Brian Speelman.

Greenfield is bekend van investeringen in onder meer Telfort, Canal Digitaal, Wegener Direct Marketing en Xtandit.
Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4323342). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.