Managed hosting door True

Imation Mobile Security introduceert partnerprogramma

 

Imation, een wereldwijde organisatie die mensen in staat stelt hun digitale wereld op te slaan (store), te beveiligen (protect) en te delen (connect), introduceert zijn Imation Mobile Security partnerprogramma.

Het nieuwe programma onderstreept de focus van Imation op het kanaal en biedt partners in Europa, het Midden Oosten en Afrika aantrekkelijke prijzen, terugkerende omzetstromen, competitief voordeel en een installed base van zeer loyale en tevreden klanten, zo meent Imation.

Imation Mobile Security biedt partners drie niveaus: Platinum, Gold en Silver, waardoor het EMEA partnerprogramma altijd goed aansluit op de lokale vraag. Het programma omvat incentives voor geleverde prestaties en investeringen van partners, uitgebreide technische ondersteuning en trainingen en certificeringen om partners vertrouwd te maken met de producten van Imation Mobile Security. Dit, in combinatie met de zeer betrouwbare producten van Imation Mobile Security, biedt partners een compleet pakket om competitief te blijven en succesvol zaken te kunnen doen.

Imation heeft recent de merken MXI en IronKey toegevoegd aan zijn Defender-portfolio. Hierdoor biedt Imation Mobile Security nu een volledig portfolio met veilige, mobiele opslagproducten en oplossingen voor digitale identiteiten die gecertificeerd zijn door FIPS, CAPS, de AIVD en de NAVO. Deze oplossingen kunnen worden beheerd, gemonitord en getest met zowel on-premise als cloudgebaseerde beheeroplossingen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4322303). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.