Managed hosting door True

SLTN benoemd tot IBM certified Cloud Builder

 

ICT dienstverlener SLTN heeft als eerste IBM Business Partner in de Benelux de status van IBM Cloud Builder bereikt. Deze status wordt toegekend aan een zeer selecte groep wereldwijde Business Partners die unieke skills en vaardigheden hebben op het gebied van IBM Cloud Computing technologieën en oplossingen.

Binnen de sterk groeiende cloudmarkt werkt deze groep van Cloud Builders samen met IBM om een uitgebreid portfolio van cloudoplossingen aan te kunnen bieden aan bedrijven van elke omvang en uit elke industrie. Cloud Builders zijn betrokken bij het adviseren en verkopen van IBM cloud oplossingen. Zij ondersteunen daarnaast klanten bij het ontwikkelen, bouwen en managen van hun private & hybride cloud omgeving en de integratie hiervan binnen hun bestaande IT infrastructuur. SLTN heeft de IBM Cloud Builder certificering behaald na het voltooien van intensieve trainingen en het succesvol afronden van diverse examens.

Eugene Tuijnman, CEO van SLTN "Met het behalen van deze belangrijke certificering staat SLTN klaar om klanten pro-actief te helpen om een nieuwe fase in hun ICT in te gaan! De IBM Cloud builder biedt diverse oplossingen die aansluit op de wensen van de klanten. SLTN combineert dit tot de SLTN Cloud oplossing waarbij veiligheid, schaalbaarheid, flexibiliteit en prijs leidend zijn! SLTN ontzorgt ICT".

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4322196). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.