Managed hosting door True

Erasmus Leven kiest voor Bull-cloud

 

Verzekeraar Erasmus Leven, onderdeel van Delta Lloyd Groep, selecteert Bull als leverancier van een private cloudoplossing. De kernapplicaties van de verzekeraar zullen worden gemigreerd naar deze cloudomgeving van Bull. Dat gebeurt op basis van een twin datacenter-concept. De omgeving is 24 uur per dag beschikbaar voor de tussenpersonen die hun klanten adviseren over de producten van Erasmus Leven.

Bull levert het cloudsysteem binnen zijn ‘infrastructure as a service'-portfolio. Met deze overeenkomst zegt het bedrijf zijn positie in de markt voor financiële dienstverleners te verbeteren. De infrastructuurdienstverlener werkt al voor organisaties als Binck Bank, Agis Zorgverzekeringen, SNS Reaal en de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

'Met de private cloudbenadering is het voor Erasmus Leven mogelijk om de beschikbaarheid van de it-omgeving en de flexibiliteit van de organisatie te vergroten, terwijl we de kosten beheersen', zegt Monique Rabou, directeur van Erasmus Leven. 'Door het technische beheer te laten uitvoeren door Bull kunnen wij ons richten op onze kernactiviteiten.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4322141). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.