Managed hosting door True

Apple heeft interesse in SSD-specialist Anobit

 

Apple overweegt om de Israëlische Flash-drive ontwikkelaar en ssd-leverancier Anobit over te nemen. Apple wil vier- tot vijfhonder miljoen dollar betalen voor Anobit. Beide bedrijven geven geen commentaar op de overnamegeruchten.

Volgens de Israëlische website Calcalist heeft Apple interesse om nauwer met Anobit samen te weken of desnoods het bedrijf over te nemen. Anobi heeft zijn hoofdkantoor in Herzliya Pituach en levert memory signal processing (msp)-technologie in combinatie met Flash-geheugenbeheer. Hierdoor wordt de capaciteit van ssd groter en presteren deze schijven beter. Anobit produceert zelf ssd's voor de zakelijke markt en voor pc's. Apple gebruikt al jaren de Anobit-technologie voor zijn iPhone, iPad en MacBook Air-producten.

Anobit levert zijn technologie aan ssd-leveranciers Samsung en Hynix. Deze laatste levert op zijn beurt weer geheugenproducten voor de Apple's iPhone 4S. Apple and Anobit  geven geen commentaar op het nieuws van Calcalist.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4322126). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.