Managed hosting door True

Unit4 detacheert Sitecore-ontwikkelaars

 

Softwareleverancier Unit4 breidt zijn Flexforce-dienstverlening uit met een pool van gecertificeerde Sitecore-specialisten. Sitecore ontwikkelt software voor klantbeheer. Unit4 signaleert een groeiende vraag naar flexibel inzetbare capaciteit van .Net en Sitecore-ontwikkelaars in de markt en wil hier met deze pool op inspelen.

Unit4 meent dat vraag en aanbod van ontwikkelcapaciteit voor internetprojecten zeer variabel is en vaak moeilijk op elkaar aansluit. Om aan deze fluctuerende marktvraag te voldoen heeft het softwarehuis een pool van gecertificeerde ontwikkelaars samengesteld. Deze .Net-ontwikkelaars zijn beschikbaar op detacheringbasis voor de totstandkoming van nieuwe websites, online marketing en e-commerce-oplossingen, gebouwd op het Sitecore-platform. Daarnaast kunnen Sitecore-specialisten van de Unit4 Flexforce-pool ingezet worden voor beheer en onderhoud.

De Flexforce-dienstverlening biedt specialisten uit kenniseigen vakgebieden. Unit4 heeft al binnen de business unit Internet Solutions een samenwerking met Sitecore en ontwikkelt, beheert en optimaliseert websites op basis van dit platform. De gedetacheerde ontwikkelaars kunnen op de eigen achterban terugvallen voor Sitecore-expertise bij specifieke vraagstukken.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4320939). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.