Managed hosting door True

Avnet opent democenter voor Oracle oplossingen

 

IT-distributeur Avnet Technology Solutions opent een proof-of-concept- en democentrum in Brussel voor Oracle Exadata Database Machine- en Oracle Exalogic Elastic Cloud-systemen. Met dit nieuwe centrum helpt Avnet zijn businesspartners in de Benelux bij het inspelen op de uitdagingen van hun eindklanten. Avnet is platinum partner binnen het Oracle PartnerNetwork (OPN).

Avnet is een van de weinige value-add distributeurs die beschikt over een dergelijk expertise- en democenter. Het nieuwe centrum is een van de eersten in de EMEA-regio en richt zich op bedrijven die de mogelijkheden van Oracle Exadata Database Machine en Oracle Exalogic Elastic Cloud willen onderzoeken. Klanten kunnen in het centrum terecht voor Proofs-of-Concept en prestatiebenchmarks van de Oracle Exadata Database Machine- of Oracle Exalogic Elastic Cloud-oplossingen. Hiermee zijn zakelijke eisen om te vormen tot een bewezen IT-oplossing en zijn de risico's te beperken.

OPN-partners kunnen als onderdeel van het Oracle Exastack-programma het Avnet Technology Center gebruiken voor het testen en afstemmen van hun applicaties op de nieuwste versies van de Oracle Exadata Database Machine- en/of Oracle Exalogic Elastic Cloud-componenten. Partners kunnen zo de Oracle Exadata Ready en/of Oracle Exalogic Ready-status behalen. De producten bieden partners een krachtige en kosteneffectieve infrastructuur voor database- en applicatieworkloads voor cloud- en lokale omgevingen.

Huib Klaassens, Country Manager Avnet Technology Solutions Benelux bij Avnet Technology Solutions: "Avnet Technology Solutions richt zich volledig op het versnellen van het zakelijk succes van zijn businesspartners en leveranciers. Dat doen we door op de lange termijn te investeren in rendabele, gezamenlijke groeimogelijkheden. Dit nieuwe centrum onderstreept ons commitment aan de OPN-businesspartners. Wij bieden hen de tools en middelen die zij nodig hebben om hun verkoop te stimuleren en extra waarde aan hun klanten te bieden. Het is tevens een illustratie van het vertrouwen dat Oracle in Avnet heeft om de markt voor Oracle Exadata Database Machine- en Oracle Exalogic Elastic Cloud-systemen in de regio te vergroten."

Bas Diepen, Senior Manager Alliances & Channels bij Oracle: "Avnet is onze strategische partner voor Exadata en Exalogic vanwege de uitgebreide expertise en ervaring van het bedrijf. Deze innovatieve Oracle-oplossingen geven nieuwe richting aan de IT-sector. Dankzij de investeringen van Avnet en Oracle kan iedere Oracle-partner vooroplopen bij deze ontwikkelingen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4320658). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.