Managed hosting door True

KPN bouwt clouddiensten op JamCracker

 

KPN gaat zijn clouddiensten bouwen op een platform van de Amerikaanse clouddienstenleverancier JamCracker. Hierdoor kan KPN aan zijn zakelijke klanten diverse cloud- en telecomdiensten bieden en deze beheren. Dit zijn diensten vooral gericht op beveiliging en identity management.

KPN maakt gebruikt van het JamCracker Services Delivery Network (JSDN) voor zijn aggregatieplatform waarmee het telecombedrijf clouddiensten kan aanbieden. JamCracker consolideert clouddiensten in zijn Services Delivery Network (JSDN). Klanten bepalen zelf welke clouddiensten ze afnemen. Bijvoorbeeld identity management, beveiliging en rapportages. KPN kan met het platform van JamCracker verder geconvergeerde diensten op het gebied van it en telecom aanbieden, aldus Steven van Schilfgaarde, ceo van KPN Corporate Market.

JamCracker Services Delivery Network

Het Californische JamCracker is in 1999 opgericht door een aantal managers die afkomstig zijn van datacenterspecialist Exodus Communications. Het bedrijf wordt geleid door ceo KB Chandrasekhar. Het JamCracker Services Delivery Network wordt gebruikt door service providers, resellers en leveranciers. JSDN stroomlijnt operationele processen die clouddiensten ondersteunen, zoals contentdistributieovereenkomsten, helpdeskdiensten, facturering en infrastructuurbeheer.

Klanten van JamCracker zijn onder andere Telstra, Eircom, Cisco, DHL, KPN en de Nederlandse online backupleverancier BackupAgent.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4320615). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.