Managed hosting door True

Geschiedenis Apple-oprichter op website Computer History Museum

Steve Jobs staat centraal in webtentoonstelling

 

Het Computer History Museum in het Californische Mountain View heeft een online tentoonstelling geopend die gewijd is aan Apple-icoon Steve Jobs. In het webmuseum zijn niet eerder vertoonde beelden van de mede-oprichter en ex-ceo van Apple te zien. De tentoonstelling is een eerbetoon aan de Apple-topman die in oktober 2011 op 56-jarige leeftijd overleed.

De online tentoonstelling Steve Jobs: From Garage to World's Most Valuable Company geeft een beeld van het leven van Steve Jobs (1955-2011). Het museum wil hiermee laten zien dat Jobs al vanaf zijn beginjaren de focus had om van Apple een succesvol bedrijf te maken.

Veel oud beeldmateriaal is niet eerder vertoond, zoals video-opnames uit 1980. Daarin vertelt Jobs over zijn begindagen bij Apple en hoe hij samen met Steve Wozniak pc's maakte met onderdelen van onder andere HP.

Verder zijn er onder andere beschrijvingen en beelden over de Apple1 computer, Apple II, Apple Macintosh en de iPod, iPhone en iPad. Voor de Apple-fans is er een select aantal video's te zien. De online expositie is hier te bezoeken.

Apple Music Event 2001-The First Ever iPod Introduction

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4319511). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.