Managed hosting door True

K3 neemt Unisoft over om POS-oplossing

 

Erp-leverancier K3 uit Nootdorp neemt voor een onbekend bedrag softwareleverancier van winkeloplossingen Unisoft Retail Solutions uit Waalwijk over. Het betreft hier de lopende werkzaamheden, klanten en medewerkers van Unisoft Retail Solutions.

Unisoft Retail Solutions wordt toegevoegd aan de internationale divisie van K3 om zo het portfolio binnen de retailbranche te verbreden. Unisoft wordt binnen K3 een aparte divisie naast de divisies K3 Business Solutions en K3 Software Solutions.

Het huidige retailplatform van K3 is een Microsoft Dynamics-gebaseerd platform, waarmee een geïntegreerde end-to-end retailoplossing in de markt wordt gezet. K3 merkte echter dat er ook vraag is naar deeloplossingen, zeker op het gebied van point of sale (pos). Het betreft hier vooral partijen die geen plannen hebben om de retail backoffice te vervangen en alleen op zoek zijn naar een pos-oplossing. K3 heeft dit wel, maar deze oplossing is geïntegreerd in de totaaloplossing van het softwarehuis. Unisoft biedt al 25 jaar een pos-oplossing als los product. K3 gaat deze plossing dan ook los verkopen onder de naam K3 Unisoft.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4314037). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.