Managed hosting door True

T-Mobile Nederland benoemt nieuwe CEO

 

Thomas Berlemann wordt per 1 januari 2012 de nieuwe Nederlandse ceo van telecomaanbieder T-Mobile. Hij volgt hiermee Bart Weijermans op, die volgens moederbedrijf Deutsche Telekom zelf heeft besloten te stoppen als ceo van de telecomaanbieder. Berlemann bekleedt nu nog de functie van sales en klantenservice-directeur bij telecomaanbieder Telekom Deutschland.

Weijermans stopt niet alleen als ceo bij T-Mobile, maar hij verlaat de Deutsche Telekom Group in zijn geheel om elders nieuwe uitdagingen te zoeken. Weijermans zal op 31 december 2011 bij de groep weggaan. T-Mobile geeft aan dat de huidige ceo een essentiële bijdrage heeft geleverd aan de marktpositie en winstgevendheid van T-Mobile in Nederland. Zo had hij als marketingdirecteur veel te maken met de introductie van Apple's iPhone.

De nieuwe ceo Berlemann rapporteert aan Claudia Nemat, die sinds oktober 2011 bij Deutsche Telekom de leiding heeft over de regio Europa. Berlemann werkt sinds 2003 bij Deutsche Telekom Group en werkte daarvoor bij metaalindustriebedrijf Mannesmann en internetdienst AOL Europe. Binnen Deutsche Telekom Group bekleedde hij vele directiefuncties binnen de diverse klantenservices van de telecomaanbieder.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4314023). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.