Managed hosting door True

HP breidt Information Optimization uit

 

HP heeft zijn Information Optimization portfolio uitgebreid met nieuwe oplossingen die organisaties helpen met het omzetten van informatie om tot een betere besluitvorming komen. HP's oplossingen van Vertica, Autonomy en StoreOnce bieden analyse van extreme data en beheersbare opslag van data. Nieuwe versies van de HP's IT Performane Suite helpen inzicht en grip krijgen op de kosten, prestaties en toegevoegde waarde van de it, zo meldt de leverancier op zijn gebruikersconferentie HP Discover 2011.

HP's Next Generation Information Platform IDOL 10 stelt volgens de leverancier organisaties in staat om automatisch te begrijpen en te reageren op een combinatie van menselijke en extreme informatie door het identificeren van ideeën en patronen op plaats en in real-time. De combinatie van een informatieverwerkingslaag die afkomstig is van het overgenomen Autonomy, met een high-performance real-time analytics motor van het overgenomen Vertica, stelt organisaties in staat om 100 procent van ongestructureerde, semigestructureerde en gestructureerde informatie te analyseren op een consistente, uniforme wijze aldus HP.

De nieuwe HP Autonomy Apparaten voor archivering, eDiscovery en Enterprise search zijn volgens de leverancier ontworpen om organisaties te voorzien van eenvoudige, betrouwbare en turn-key oplossingen voor deze specifieke toepassingen. Powered by IDOL 10, de nieuwe Archiving Appliance, stelt organisaties in staat om snel metadata uit alle data types en bronnen te halen en te gebruiken. De eDiscovery Appliance biedt een analyse van kritische gegevens en verwijst naar de case status, datavolume en proces trends. Met de Enterprise Search Appliance kunnen bedrijven categoriseren, taggen, koppelen, ophalen, en het maken van een profiel van alle vormen van data om grote hoeveelheden aan relevante informatie te leveren.

De HP Social Intelligence Solution helpt organisaties bij ongestructureerde gegevens die zijn gegenereerd in sociale media kanalen. Hiermee worden klantenervaring, merkreputatie en de empowerment resouces geoptimaliseerd, maar ook om productinnovatie te verbeteren aldus de leverancier.

Daarnaast versnelt HP Advanced Information Services voor Vertica de uitvoering van de Vertica Analytics Platform, dat gestructureerde, semi-gestructureerde en ongestructureerde data op grote schaal analyseert om snel bedrijfskritisch inzicht te krijgen. Deze diensten helpen klanten bij het definiëren van hun specifieke data-analyse eisen en bij het bepalen van de beste opties voor de integratie van de Vertica Analytics Platform in hun bestaande infrastructuur.

Voor klanten met grote data-eisen, is de nieuwe HP B6200 StoreOnce Backup System geintroduceerd dat een deduplicatie toepassing heeft van 28 TB per uur. De nieuwe HP Data Protector software integreert de HP Labs StoreOnce deduplicatie toepassing om high-performance en resource-efficiënte back-up te leveren voor kleinere it-omgevingen, aldus HP.

Voor middelgrote klanten is een nieuw high-density Converged Storage apparaat ontworpen door HP en Microsoft: de HP X5000 G2 Network Storage System. Het biedt een eenvoudige en efficiënte manier om de snel groeiende Human Information content te beheren. En is in staat om meer dan 10.000 gebruikers ondersteunen op een enkel systeem. Het is eenvoudig uit te breiden tot meer dan 100TB aan capaciteit.

HP IT Performance Suite is het next-generation enterprise performance platform dat het it-management in staat stelt om de prestaties te verbeteren met operationele intelligentie. Dit levert een volgens HP een uitgebreid beeld op over alle it-middelen, automatiseert it-beheer en past it-prestaties aan op specifieke bereikbare zakelijke doelen.Het beschikt over HP Business Service Management (BSM) 9.1 software, die helpt bij het anticiperen op it-incidenten voordat ze plaatsvinden. Hierdoor kan het it-management proactief reageren door het analyseren en saneren van potentiële problemen voordat ze impact hebben.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4299981). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.