Managed hosting door True

HP Discover 2011

HP introduceert nieuwe cloudcertificeringen

 

Cloud-applicaties

HP heeft nieuwe cloudcertificeringen aan het HP ExpertONE Converged Infrastructure-certificeringsaanbod toegevoegd. De trainingen voor de certificeringen worden aangeboden door een aantal grote opleiders, zoals Global Knowledge. Dit maakte HP bekend tijdens de eindgebruikersbijeenkomst Discover 2011 in het Oostenrijkse Wenen.

Met een HP Accredited Solutions Expert (ASE) Cloud Architect-certificering kunnen it-specialisten hybride, private en publieke clouds uitrollen. Met de HP ASE Cloud Integrator-certificering kunnen it-specialisten cloudoplossingen bouwen die gebaseerd zijn op de HP Cloud Service Automation for Matrix-oplossing. Met de HP Master ASE Cloud Integrator-certificering kunnen clouds voor grote omgevingen worden gebouwd die werken op HP's CloudSystem en Converged Infrastructure.

De certificeringen zijn te verkrijgen via een netwerk van opleiders die verbonden zijn aan de HP ExpertONE Learning Solutions Partners. Leden zijn onder andere Global Knowledge. Kennis is te vergaren via het HP Press-programma met boeken die online en via de HP Press Marketplace verkrijgbaar zijn.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4299713). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.