Managed hosting door True

Overeenkomst ECI Telecom en Alcatel

 

ECI Telecom en Alcatel maakten vandaag bekend dat zij een nieuwe distributieovereenkomst hebben getekend met een looptijd van enkele jaren.

Multiservice WAN wordt nu ook onderdeel van het portfolio van ECI Telecom. De huidige samenwerking wordt daarmee versterkt en uitgebreid naar het totale Multiservice WAN-portfolio van Alcatel. Volgens de overeenkomst gaat ECI Telecom Alcatel’s multiservice WAN-apparatuur verkopen en ondersteunen in Nederland en bij haar Europese klanten. Deze overeenkomst stelt ECI Telecom in staat haar klanten te voorzien van een complete oplossing voor het leveren en beheren van waardevolle diensten op gebied van ATM, FR, Voice over IP en VPN. ECI Telecom heeft een grote klantenkring en een aantal partners waaronder toonaangevende Europese ondernemingen zoals British Telecom, Vodafone en Cable & Wireless alsmede Nozema en Interpay in Nederland.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4296). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.