Managed hosting door True

Omzet ECM-software 5,5 miljard dollar in 2015

 

De wereldwijde omzet van ecm-software zal van 3,4 miljard dollar in 2010 stijgen naar 5,5 miljard in 2015. Dat concludeert International Data Corporation (IDC) na onderzoek. Volgens IDC is er een enorme groei omdat gebruikers toestelbeheer effici├źnter willen maken en documenten van papier naar digitaal gaan.

Vooral mobiele printoplossingen zullen enorm in populariteit stijgen, naast verificatie-, autorisatie- en securitysoftware. De komst van tablets en smartphones in bedrijven legt een grote druk op ict-afdelingen. Het vereist een andere mate van security-beheer en ook het toegangsbeheer verandert door de komst van mobiele apparaten in het bedrijf.

Output-management

Output-management wordt ook steeds belangrijker. Het gaat daarbij bijvoorbeeld om de distributie van data die tot stand is gekomen door bedrijfsapplicaties zoals erp en bankierinformatie. Leveranciers van output-managementsoftware automatiseren hun oplossingen daarom en gebruiken processtandaarden om ict-organisaties flexibiler te maken.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4291970). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.