Managed hosting door True

Symantec verbetert SMB-specialisatie

 

Symantec kondigt een aantal verbeteringen voor zijn SMB-specialisatie aan. Het biedt partners de vaardigheden en tools om zich te onderscheiden ten opzichte van de concurrentie en geeft partners daarnaast de mogelijkheid om meer omzet te genereren door diensten en ondersteuning aan te passen aan het MKB.

Voor partners die binnen EMEA al SMB-specialist zijn, is ‘SMB Silver' beschikbaar. Dit is een partnerniveau met als doel om goed presterende SMB-specialisten te belonen. Het biedt hen de mogelijkheid om te profiteren van alle bestaande voordelen van de SMB-specialisatie, maar biedt hen daarnaast nieuwe zakelijke mogelijkheden door hen directe toegang te bieden tot het Opportunity Registration Rebate Program. De SMB Silver-status beloont partners met aanvullende kortingen wanneer zij verkoopmogelijkheden op bepaalde producten identificeren, ontwikkelen en weten af te sluiten.

Margin Builder-programma
Margin Builder is een deal registratieprogramma dat partners de mogelijkheid biedt om additionele upfront marges te verdienen op bepaalde SMB-deals. Margin Builder is vanaf nu beschikbaar voor alle partners die geregistreerd staan op de Symantec-partnerportal, PartnerNet. De portal is toegankelijk via http://www.marginbuilder.com en biedt partners de mogelijkheid om hun marges met een substantieel deel te verhogen, afhankelijk van de specialisatiestatus.

Voordelen van SMB-specialisatie
De Symantec SMB-specialisatie biedt gekwalificeerde partners betere toegang tot verkoop en technische ondersteuning van Symantec om hen zo te helpen met het versnellen van het verkoopproces. Daarnaast biedt het incentives, op maat gemaakte promoties, tools en toegang tot het Symantec Opportunity Registration Program of kortingen bij distributie, om partners zo te helpen de winst te vergroten. Partners die de specialisatie behalen kunnen zich ook onderscheiden met een ledencertificaat, logo en aanpasbare campagnes van de SMB-specialisatie.

Vereisten voor SMB-specialisatiepartners
Partners die in aanmerking willen komen, moeten geregistreerd zijn in het Symantec-partnerprogramma als een Premier Licensing, Platinum, Gold, Silver, SMB Silver of Registered channel partner. Zij moeten ook voldoen aan vastgestelde profileringseisen voor participatie en een Symantec-training en accreditatie-eisen voor SMB-oplossingen afronden.

"Specialisaties vormen het fundament van het Symantec Partner Programma en we zullen deze blijven ontwikkelen om aan de behoeften van onze partners te kunnen voldoen. De vernieuwing die we hebben aangebracht in onze SMB-specialisatie geven onze partners de mogelijkheid om meer omzet te genereren en zo de waarde te verhogen die zij onze gezamenlijke MKB-klanten bieden", zegt Ian Walker, Enterprise Distribution en SMB Sales Manager Benelux bij Symantec.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4289605). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.