Managed hosting door True

Kans op gratis stand op CeBIT en 25.000 euro

CeBIT houdt wedstrijd mobiele innovaties

 

Onder de naam CODE_n12 organiseert vakbeurs CeBIT een wedstrijd voor innovatieve mobiele oplossingen van startups. Tot en met 30 november aanstaande kunnen bedrijven een (video)beschrijving van hun mobiele app, gadget of dienst insturen. De beste vijftig inzendingen krijgen een stand aangeboden in hal 16 tijdens CeBIT 2012, die volgend jaar van dinsdag 6 tot en met zaterdag 10 maart 2012 in het Duitse Hannover plaatsvindt. De winnaar krijgt ook nog eens 25.000 euro en twee jaar gratis advies.

CODE_n12 (www.code-n.org) is opgezet door Ulrich Dietz, directeur van de Duitse ict-dienstverlener GFT en wordt financieel mede ondersteund door Deutsche Messe AG, Ernst&Young, Fujitsu, Zentrum für Kunst und Medientechnologie en de Duitse branchevereniging Bitkom. Er zijn inmiddels meer dan honderd inzendingen uit ruim twintig landen binnengekomen.

Op CeBIT 2012 is er veel aandacht voor slimme mobiele oplossingen. Onder de noemer Shaping Mobile Life moet hal 16 een grote showcase worden van aanbieders van mobiele apparaten, apps, gadgets en diensten. Vijftig deelnemers aan CODE_n12 mogen hier na een selectie acte de présence geven. Uit tien finalisten wordt dan ook nog een ultieme winnaar gekozen die 25.000 euro ontvangt en twee jaar strategische coaching.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4289578). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.