Managed hosting door True

Infor verhuist hoofdkantoor naar Silicon Alley

 

Bedrijfssoftwareleverancier Infor, nummer drie achter Oracle en SAP, gaat in de zomer van 2012 over naar een nieuw hoofdkantoor in New York. Het ligt in de zogeheten Silicon Alley, een stadsgebied waar veel internet- en technologiebedrijven zetelen. Het hoofdkantoor krijgt een innovatiecentrum, waar Infor zijn nieuw aangeworven softwareontwikkelaars en grafisch ontwerpers onderbrengt. Het huidige hoofdkwartier staat in Alpharetta, Georgia.

Het nieuwe hoofdkantoor van Infor zal gevestigd zijn op 641 Avenue of the Americas in New York City. Bij de keuze voor een overstap naar de Big Apple speelde mee dat New York samen met een aantal universiteiten een technologiecampus wil bouwen. Infor hoopt hiervan te kunnen profiteren in het streven meer ontwikkelaars en ontwerpers binnen te halen. Het bedrijf wil de gebruikerservaring van zijn producten en diensten verbeteren en applicaties die gebaseerd zijn op sociale media op de werkplek integreren.

Het huidige hoofdkantoor van Infor in Alpharetta, Georgia zal opereren als shared service center voor ondersteunende bedrijfsactiviteiten als boekhouding en accounting en personeelszaken.


Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4289531). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.