Managed hosting door True

UWV rondt beheertender pas begin 2012 af

 

De grote aanbesteding voor kantoorautomatisering en netwerkbeheer bij het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV) wordt dit jaar niet meer afgerond. Dat zal volgens de huidige planning in het eerste kwartaal van 2012 plaatsvinden. Eerder meldde het UWV nog dat de tender begin december zou worden afgerond. Volgens de uitvoeringsinstantie hebben elk van de drie geselecteerde partijen nog evenveel kans.

Computable meldde eerder dat KPN (Getronics), Capgemini en HP zijn geselecteerd voor de eindronde van de aanbesteding. Daarbij zou volgens ingewijden KPN tot nu toe de beste indruk hebben gemaakt. Het UWV ontkent dit echter ten stelligste en benadrukt dat het geen voorkeur heeft uitgesproken voor welke oplossing of partij dan ook. Er zal in principe geen partij afvallen in deze fase: alle drie de geselecteerde partijen doen mee aan de gunningsfase.

In een toelichting stelt woordvoerder Wessel Agterhof dat het hier gaat om een niet-openbare Europese aanbestedingsprocedure volgens de concurrentie gerichte dialoog. Dit houdt in dat er, na de inmiddels doorlopen selectiefase, met de drie overgebleven partijen een aantal dialoogrondes worden gevoerd. Deze rondes moeten leiden tot een programma van eisen met daarin de definitieve aard en omvang van de uit te voeren diensten.

Volgens Agterhof zijn de dialoogrondes onlangs afgerond en stelt het UWV nu een definitief programma van eisen op. Dit wordt in de loop van december aan de deelnemende partijen verzonden. Op basis hiervan kunnen zij hun aanbieding indienen. 'Het stellen dat er een voorkeur voor wat voor aanbod dan ook zou bestaan is daarom niet juist, omdat de feitelijk aard en omvang nog niet vast staan.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4288442). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.