Managed hosting door True

Samenwerking Magirus en Colt

 

Magirus heeft bekend gemaakt een partnerschap te zijn aangegaan met Colt Technology Services. Dit om via het kanaal ook enterprise-class Infrastructure as a Service (IaaS) aan te bieden.

Op deze manier kunnen partners van Magirus direct hun eigen Cloud Services  aanbieden, door gebruik te maken van Magirus' datacenter enerzijds en de expertisediensten van Colt anderzijds.

In samenwerking met Colt biedt Magirus de Infrastructure as a Service aan, bestaande uit een virtueel datacenter met computing- en storagemogelijkheden van Magirus, in combinatie met Colt's platform. De nieuwe IaaS Cloud Services zijn toegankelijk via een webportal, waar gekozen kan worden uit verschillende opties: ‘Pay as you go', waar partners enkel voor de verbruikte middelen betalen. Een ‘Fixed Fee' voor een gegarandeerd aantal resources  met Top-up-opties, en een ‘Premium Package' voor gegarandeerde resources , ideaal voor 24x7 Mission-Critical-gebruikers.

De laaS is de eerste dienst die Magirus aanbiedt vanuit haar strategie om het mogelijk te maken voor business partners zich te positioneren als Cloud Services Provider voor hun klanten. Magirus gaat binnenkort verschillende Cloud-oplossingen aanbieden aan haar partners, waaronder Software as a Service (SaaS), authentication en licensing services.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4286085). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.