Managed hosting door True

Quanza Engineering beveiligt Versio hosting

 

Quanza Engineering, leverancier van ICT-systemen, heeft Versio uit de brand geholpen bij de grootschalige DDoS-aanvallen waarmee de hostingprovider kampt.

De Distributed Denial of Service-aanvallen1 op het Versio-serverpark duren al maanden en nemen in hevigheid toe. Dieptepunt was dat dinsdag 15 november bijna de helft van de servers urenlang uitvielen. Quanza Engineering leverde daarna Riorey-oplossing tegen DDoS-aanvallen. De gebeurtenissen van afgelopen dinsdag gaven de doorslag om Quanza-klant te worden en de investeringen versneld door te voeren.

De aanvallen op Versio duren voort, maar de webservers van Versio-klanten leveren sinds de snelle installatie van Riorey-apparatuur weer hun diensten, aldus Versio. 

 

Quanza-directeur Frans ter Borg zegt:''DDoS-aanvallen kun je niet negeren. Kwaad-willenden proberen vooral de webservers down te krijgen van grote consumenten- merken en van gevoelige doelen als banken. Preventie is dan essentieel om geen reputatieschade of omzetverlies op te lopen. Maar Quanza biedt ook een 24x7-uurs rapid response-dienstverlening aan bedrijven als Versio, waarvan het onwaarschijnlijker is dat ze het mikpunt van DDoS-aanvallen worden.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4286067). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.