Managed hosting door True

Aruba koopt Avenda voor BYOD-ondersteuning

 

Vrouw onderzoek laptop grafieken

Met beleid- en beheertools van Aruba Move kunnen it-afdelingen beslissen wie met zijn pc of smartphone het netwerk op mag en wie niet

Wlan-leverancier Aruba Networks koopt voor een onbekend bedrag netwerkbeveiligingspecialist Avenda Systems. Met de technologie van Avenda zegt Aruba een beter aanbod voor it-afdelingen te hebben op het gebied van het bring your own device (byod).

De beveiligingstechnologie van Avenda wordt geïntegreerd in de Mobile Virtual Enterprise (Move)-architectuur van Aruba. Volgens Aruba kunnen it-afdelingen met Move apparatuur van byod-gebruikers beveiligen en  toegang laten verkrijgen tot bedrijfsnetwerken. Met beleid- en beheertools van Move kunnen it-afdelingen beslissen wie met zijn pc of smartphone het netwerk op mag en wie niet, aldus Aruba.

Het Californische Avenda werd in 2006 opgericht en maakt beveiligingsproducten waarmee gebruikers een draadloze, vaste of vpn-netwerk op kunnen. De technologie van Avenda ondersteunt de besturingssystemen Apple iOS, Apple MacOS, Google Android en Windows.

Aruba presenteert eerste kwartaalcijfers

In het eerste kwartaal van het gebroken boekjaar 2012 haalde Aruba een omzet van 119,4 miljoen dollar. Dat is 44 procent meer dan over diezelfde periode van een jaar geleden, toen de omzet nog 83,1 miljoen dollar was. Het verlies bedroeg 0,5 miljoen dollar. Een jaar eerder bedroeg de winst 2,1 miljoen dollar. Aruba-ceo Dominic Orr verwacht het komende jaar in omzet verder te groeien met producten die draadloze apparatuur ondersteunen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4285877). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.