Managed hosting door True

Rackserver krijgt nieuwe vestigingen en website

 

Server- en storage-specialist Rackserver bouwt aan een eigen assemblageruimte en magazijn in Amsterdam. Daarnaast verhuizen de sales-, marketing- en administratieafdelingen binnenkort naar een nieuw pand in Tilburg, waar nu ook het hoofdkantoor is gevestigd. De vraag naar Rackserver-producten is sinds de overname door EyeTi Groep, medio 2010, sterk gegroeid. Deze groei is vanuit de nieuwe locaties op te vangen.

Rackserver bouwt momenteel in Amsterdam aan een nieuwe assemblageruimte en magazijn. Deze grotere vestiging zorgt voor een uitbreiding van de productiecapaciteit. Het bedrijf kan hiermee voldoen aan de toenemende vraag onder kleine en middelgrote ondernemingen naar de servers, KVM- en netwerkswitches en servermanagement- en storage-oplossingen van Rackserver. De assemblageruimte is voorzien van een speciale, elektrostatisch ontladende vloer (ESD) en ESD-veilige werktafels. Zo kunnen medewerkers veilig oplossingen (Built-to-Order) samenstellen, zonder schade aan componenten. De nieuwe vestiging biedt ook een grotere opslagruimte.

"Om de groei in de vraag naar onze producten in goede banen te leiden en de professionele dienstverlening te bieden die klanten van ons verwachten, zijn de nieuwe vestigingen noodzakelijk", zegt Halvard Woei-a-Sioe, Technisch Manager van Rackserver. "De locaties zijn voorzien van de nieuwste technologie en bieden alle mogelijkheden om verder te groeien."

Rackserver lanceert begin 2012 ook zijn geheel vernieuwde website. Ronald Stassen, Commercieel Manager van Rackserver: "Op de nieuwe website kunnen klanten zich nog beter oriënteren naar de beste oplossing voor hun server- en storage-uitdagingen. Het volledige Rackserver-assortiment is helder weergegeven op de site en met de nieuwe serverconfigurator is het nog eenvoudiger om een oplossing samen te stellen."

Naar verwachting zal Rackserver in januari 2012 verhuizen naar de nieuwe vestigingen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4283149). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.