Managed hosting door True

CFO verlaat Ctac na conflict met RVC

 

CTAC

Financieel directeur Jan-Willem Wienbelt verlaat SAP-dienstverlener Ctac. De cfo en de raad van commissarissen (rvc) hebben een 'principieel verschil van inzicht over het te voeren beleid binnen de dienstverlener en dochterbedrijven'. Dat meldt Ctac in een kort bericht. Algemeen directeur Henny Hilgerdenaar neemt de post van Wienbelt tijdelijk waar.

Hilgerdenaar wil het verschil van inzicht over het te voeren beleid niet verder toelichten. De commissarissen hopen in het eerste kwartaal van 2012 een nieuwe financieel directeur te benoemen.

Wienbelt, die in april 1999 in dienst trad bij Ctac, was bijna dertien jaar financieel directeur bij het bedrijf. Daarvoor werkte hij onder andere bij Achmea en Stork. Hilgerdenaar meldt dat Wienbelt  zich oriënteert op een nieuwe baan.

Het is niet de eerste keer dat bij Ctac een directielid opstapte na een verschil van inzicht met de commissarissen. Begin 2010 stapte de toenmalige algemeen directeur Bart Hogendoorn ook op na een verschil van inzicht met de raad van commissarissen. Hij werd opgevolgd door Henny Hilgerdenaar die daarmee opnieuw het roer van het dienstenbedrijf in handen kreeg.

Ctac-commissarissen

De raad van commissarissen van Ctac bestaat uit Herman Olde Hartmann (directeur van Financieel Bedrijfsmanagement (FBM), Ed Kraaijenzank (financieel bestuurder bij Avebe) en Hans Jägers (hoogleraar bedrijfskunde aan de Universiteit van Amsterdam).

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4282868). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.