Managed hosting door True

Clear2Pay verwerft Schotse testspecialist

 

Deal

Clear2Pay, een Belgische ontwikkelaar en leverancier van innovatieve betaaloplossingen, neemt het Schotse Level Four Software Holdings over. Dit bedrijf levert testsoftware voor betaalomgevingen, waarmee financiële instellingen het foutgehalte van hun oplossingen kunnen verkleinen. Clear2Pay is ook in Nederland actief. De Rabobank gebruikt een transactieplatform van het Belgische technologiebedrijf.

De testproducten van Level Four bestrijken alle betaalomgevingen: van de geldautomaat tot zelfservice-toepassingen. Bovendien beschikt het Schotse bedrijf over business cases en templates waarmee banken verschillende betaalscenario's in één testrun kunnen testen. De medewerkers van Level Four blijven opereren vanuit de kantoren in Schotland, de Verenigde Arabische Emiraten en de Verenigde Staten. Het klantenbestand omvat financiële instellingen zoals JP MorganChase, Bank of America, Royal Bank of Scotland, Standard Chartered, Lloyds, Barclays en het Franse Cedicam, dat al een Clear2Pay klant is.

Noord-Amerika

Het Brusselse Clear2Pay (750 man) wil zich via de overname versterken in het internationaal aanbieden van testoplossingen. Afgelopen juli kocht Clear2Pay ook al een Amerikaans bedrijf dat is gespecialiseerd in testapplicaties voor het betalingsverkeer: Lexcel Solutions. Daarmee betreedt het de Noord-Amerikaanse markt. Nog eerder nam Clear2Pay het testbedrijf Integri over. De verkregen testtoepassingen worden opgenomen in het 'Open Test'-bedrijfsonderdeel.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4282855). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.