Managed hosting door True

Microfix neemt activiteiten PCC over

 

Voor een niet nader te noemen koopsom heeft Microfix uit Leiden de activiteiten van het gefailleerde PCC. (Printing Compentence Centre) overgenomen van de curator.

De activiteiten van PCC overlapten sterk met die van Microfix. Alle onderdelen, technische handboeken en onderhoudshistorie die nodig is om het onderhoud zo goed mogelijk uit te voeren, zijn ook overgenomen door Microfix. De technische staf van Microfix is uitgebreid met enkele technici van PCC. Microfix beschikt ook over alle contractdossiers. PCC was een voorzetting van Tracor, de vroegere importeur van onder meer Mannesmann-Tally printers. PCC beschikte over 24 medewerkers, waarvan 7 technici in de buitendienst, die landelijk printerservice verzorgden. PCC verhuisde enkele maanden geleden van Amersfoort naar Druten. Op 8 januari werd het faillissement uitgesproken. Microfix is gelieerd aan de bedrijven uit de Infotheek Groep N.V. via grootaandeelhouders fam. van Leenen, die ook 60 procent van de aandelen van Microfix bezit.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4266). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.