Managed hosting door True

TaskForce nomineert voor IPv6 Awards

 

IPv6

De Nederlandse TaksForce IPv6 heeft de genomineerden bekendgemaakt voor de IPv6 Awards. Negen bedrijven, instellingen en personen maken kans op een award. De winnaars worden op 17 november 2011 bekendgemaakt.

Nominaties worden toegekend aan organisatie en personen die het internetprotocol versie zes (IPv6) promoten in de markt of daadwerkelijk al hebben doorgevoerd. De TaskForce vraagt op deze manier aandacht voor de overstap naar IPv6.

Genomineerden

Veel internet service providers en andere organisaties zijn bezig met de overstap naar en implementatie van IPv6. Zij konden zich de afgelopen maanden inschrijven om mee te dingen naar een award. De jury heeft negen organisaties en personen genomineerd voor de IPv6 Awards 2011. Bij het selecteren van de genomineerden is gelet op motivatie, relevantie, toewijding, implementatie en impact. De genomineerden per categorie zijn:

- Profit: Breedband Arnhem, AVM en Bencom
- Non-profit: Terena, Stichting mailserver whitelist en OpenGeo
- IPv6 Personality: Paul Hoogsteder, Computable-expert Sander Steffann en Seth Mos

Uitreiking

De uitreiking van de IPv6 awards 2011 vindt plaats op 17 november aanstaande om 13.30 uur tijdens het Jaarcongres ECP-EPN. De prijzen worden uitgereikt onder leiding van Erik Huizer, voorzitter van de TaskForce IPv6, en lopen uiteen van geldbedragen tot 15.000 euro tot aan een week lang consultancy of een laptop met een jaar lang mobiel internet. De prijzen die verbonden zijn aan de awards worden ter beschikking gesteld door SIDN, Surfnet, Stratix, Stichting NLnet, KPN en TNO.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4257220). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.