Managed hosting door True

Apple iPhone 4S slurpt stroom

 

Gebruikers van de iPhone 4S klagen dat hun smartphonebatterij te snel leeg is. Al na een paar uur zou de batterij van de Apple-telefoon leeg zijn. Dat meldt technologieblog Techcrunch.com. Een Apple-woordvoerder heeft toegegeven dat er inderdaad problemen zijn met de batterijduur van de jongste iPhone. Het zou echter liggen aan iOS 5, in plaats van aan specifiek dit type iPhone. De bugs die de korte batterijduur veroorzaken, worden door Apple binnenkort verholpen met een softwareupdate.

Apple werkt nu aan de softwareupdate, die iOS 5.0.1. bèta heet. Het moet de bugs verhelpen, zodat de iPhone 4S langer op zijn batterij werkt. Volgens Techcrunch zitten er bugs in de kalender en de tijdzone-applicaties. De batterij zou een telefoongesprek van acht uur moeten volhouden en tot zes uur surfen op 3G-internet.

Mail en Siri uitzetten

Volgens Techcrunch treft het energieprobleem niet alle gebruikers van de 4S. Een tip om de batterijduur nog voor de softwareupdate langer te maken is bijvoorbeeld het checken van mail op gezette tijden en zorgen dat de telefoon niet steeds een signaal stuurt naar de mailservers om op elk moment mail binnen te halen. Ook virtuele assistent Siri gebruikt veel energie.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4255464). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.