Managed hosting door True

VLC doopt zich om in Incentro

 

VLC, dienstverlener op het gebied van business intelligence en contentmanagement, heet voortaan Incentro. Het bedrijf vindt de nieuwe naam beter passen bij de groeiende activiteiten in het buitenland. De Amsterdamse onderneming is naast in Nederland ook actief in Duitsland en Spanje en heeft ambitieuze groeiplannen.

Incentro telt zo'n 160 medewerkers en opende afgelopen augustus nog een vestiging in het Duitse Münster. De nieuwe naam heeft een betere internationale uitstraling dan VLC, vindt oprichter Stef Lagomatis. Incentro is de wiskundige benaming voor het snijpunt van de lijnen die de hoeken van een driehoek verdelen. Volgens Lagomatis staan, vertaald naar de ict-markt, de hoeken voor informatie, processen en systemen, waarbij in het midden de mens staat.

Incentro richt zich met zijn informatiemanagementdiensten op grootzakelijke klanten. Het bedrijf levert adviesdiensten (consultancy), detacheert en beheert uiteenlopende softwareoplossingen. Tot de klantenkring behoren Postnl, GroupM, Reed Elsevier, de Belastingdienst en de provincie Zuid-Holland.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4255448). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.