Managed hosting door True

Dell introduceert Latitude ST tablet

 

Dell introduceert voor de zakelijke markt de Latitude ST tablet. Volgens de leverancier is deze tablet geschikt voor gebruik in ziekenhuizen en in het onderwijs.

Op de Dell Latitude ST tablet kunnen artsen en verplegend personeel het medisch dossier van een patiënt bekijken. Docenten kunnen met de tablet beter samenwerken met hun studenten tijdens colleges en lesuren.

De tablet heeft een Intel Atom cpu-processor, een Windows 7-besturingssysteem, een 10,1-inch multitouch display en een batterijduur van zes uur. De webcam op de voor- en achterkant kan worden gebruikt tijdens telepresence of video-gesprekken.

De tablet heeft verder een Intel Graphics Media Accelerator (GMA) 600 grafische kaart, usb- en high-definition multimedia interface (hdmi)-poorten en een sd-geheugenkaart. Klanten kunnen als optie een docking station aanschaffen die het apparaat kan verbinden met randapparatuur zoals projectoren en printers. De tablet kan ook in het veld worden gebruikt, omdat het scherm onbreekbaar glas heeft.

De tablet kan worden beheerd via Dell Kace appliances. Hij is beveiligd met Microsoft Bitlocker, dat harde schijven versleutelt. De Kensington Lock-antidiefstaloplossing moet voorkomen dat de tablet makkelijk te stelen is.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4255433). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.