Managed hosting door True

SAP-huis Illumni zoekt nieuwe consultants

 

SAP-dienstverlener Illumni is uitverkocht en zoekt daarom tien tot vijftien nieuwe consultants die op projecten kunnen worden ingezet. De zoektocht is opmerkelijk omdat Illumni onlangs nog failliet werd verklaard. Het bedrijf wist dit via de rechter ongedaan te maken en werkt weer aan zijn toekomst.

Momenteel heeft Illumni al zijn SAP-consultants tot medio 2012 voor projecten gereserveerd. Doordat de dienstverlener aan nieuwe vraag wil kunnen voldoen, wordt er extra personeel gezocht. De beoogde consultants zullen vooral op projecten gezet worden in de branches Logistiek, Finance, Autorisaties, ISH-Med en EH&S. Illumni werkt op twee manieren met consultants: in vaste dienst en op zzp-basis via het midlance-concept. Via beide manieren kunnen SAP-consultants bij de dienstverlener aan de slag gaan.

Faillissement

Op 29 september 2011 verklaarde de rechter SAP-dienstverlener Illumni failliet. Directeur Gerjan Schijlen was niet op de hoogte van de behandeling van het faillissement van Illumni en kwam dus niet in de rechtbank opdagen. Bij verstek werd vervolgens faillissement uitgesproken. Schijlen vocht dit besluit echter aan, en met succes. Op 4 oktober 2011 werd de uitspraak nietig verklaard.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4254942). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.