Managed hosting door True

VMware: consument zorgt voor meer virtualisatie

 

VMware staat bekend als een leverancier van virtualisatiesoftware voor grote bedrijven en overheden. Maar het zijn consumenten die met hun notebooks, tablets en smartphones zorgen voor meer vraag naar virtualisatie-oplossingen. Dit zegt VMware-ceo Paul Maritz.

Doordat werknemers steeds vaker hun eigen notebooks, tablets en smartphones voor hun werkzaamheden gebruiken zullen it-afdelingen vaker virtualisatie toepassen om deze mobiele apparaten te beheren, aldus Maritz. Het gaat hierbij onder andere om het beheer van diverse besturingsplatformen zoals Windows, Mac, iOS en Android.

Volgens Maritz willen jongere werknemers van de ‘Facebookgeneratie' met hun eigen favoriete pc en besturingsysteem werken. Om deze apparatauur te beheren biedt VMware de Horizon Application Manager voor smartphones. VMware Horizon Application Manager biedt een centrale console voor het beheren van toegang, implementaties en updates voor traditionele Windows-toepassingen. Dit kan met elk type apparaat en is niet afhankelijk van het onderliggende besturingssysteem, aldus Maritz.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4254119). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.