Managed hosting door True

Acronis voorziet partners van trainingsprogramma's

 

Acronis, de leverancier van disaster recovery en databescherming voor fysieke, virtuele en cloud computing-omgevingen, introduceert nieuwe professionele trainingsprogramma's voor de ondersteuning van kanaalpartners.

Het eerste nieuwe initiatief is de Acronis Sales Professional Certification, een uitbreiding van de cursussen die momenteel worden verzorgd binnen de Acronis Academy. De nieuwe certificering begeleidt verkoopprofessionals van resellers bij de verkoop van Acronis producten om zo meer omzet te draaien.
De hapklare sessie omvat zowel de belangrijkste eigenschappen van de recentelijk geïntroduceerde Acronis® Backup & RecoveryTM 11 familie, als tips over het omzetten van leads naar deals, prijzen, onderhoud en details over renewals.

Verder biedt de leverancier een vernieuwd Acronis Certified Engineers (ACE), een diepgaande technische training en certificeringsprogramma. De tweedaagse training op locatie die ingaat op kennisoverdracht over Acronis' producten, richt zich nu op de Acronis Backup & Recovery familie. Dit product is de eerste op de markt die betaalbare disaster recovery en databescherming biedt vanuit één geïntegreerde oplossing. De ACE training biedt begeleiding op het gebied van projectimplementatie, uitrol, en probleemoplossing.

Ten derde is ook de Acronis Certified Trainer (ACT) cursus geupdate voor Acronis Backup & Recovery 11. Na het behalen van de certificering, kunnen distributeurs gekwalificeerd trainer worden en Acronis Academy cursussen geven.

"Het kanaal is de eerste prioriteit bij Acronis. We zijn verheugd dat we deze nieuwe trainingen kunnen aanbieden en zo onze partnercommunity te helpen het zakelijk aanbod van Acronis nog beter te ontwikkelen en te begrijpen," aldus Dirk Raeymaekers, Director Channel & Business Development Benelux bij Acronis.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4249630). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.