Managed hosting door True

Avnet TS wordt F5 Authorized Training Center

 

Avnet Technology Solutions maakt vandaag bekend dat zij door F5 Networks aangewezen is als F5 Networks Authorized Training Center van Nederland.

Dennie Spreeuwenberg, Manager Services Avnet: 'F5 Networks is een aanvulling op ons bestaande Training Center en wij zijn erg trots dat dit uiteindelijk is gelukt. Trainingen worden gegeven door onze eigen instructeurs die ook consultancy, pre-sales en installatiewerkzaamheden uitvoeren. De ATC maakt ons totale service portfolio voor F5 Networks compleet en laat zien dat wij echt toegevoegde waarde kunnen leveren. Dit geeft onze partners ook weer nieuwe kansen bij bestaande en/of nieuwe relaties'.

'Het Authorized Training Center (ATC) is voor F5 een belangrijke bouwsteen voor onze verdere groei in de Nederlandse markt' zegt Rene Oskam, Sales Directeur Benelux F5. 'Wij zijn dan ook verheugd dat Avnet naast de bestaande Sales- en marketingondersteuning nu ook aan de technische kant haar toegevoegde waarde verder uitbouwt door de toevoeging van het ATC-schap'.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4249615). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.