Managed hosting door True

Crypsys begint extranet voor resellers

 

Crypsys Data Security, leverancier van informatiebeveiliging, heeft een extranet geopend voor resellers. De partnersite is een aparte sectie in de nieuwe website en biedt resellers aanvullende informatie over producten en diensten.

Op de site hebben resellers via een persoonlijk account toegang tot de diverse prijslijsten van de verschillende producten die door Crypsys worden gedistribueerd. De prijslijsten zijn zowel te printen als te importeren in het eigen systeem van de reseller. Tevens geeft Crypsys via de partnersite toelichting op speciale acties. De maandelijkse partnernieuwsbrief Informail is opgemaakt in dezelfde ‘look & feel’ als de website en het archief van Informail is te raadplegen via de partnersite.

‘Bezoekers voorzien van uitgebreide en up-to-date informatie, was de belangrijkste reden om de website te vernieuwen,’ aldus Marnix van Meer, product & marketing director van Crypsys. ‘Als aanvulling hierop wilden we onze resellers specifieke en aanvullende informatie bieden. Door het inrichten van een extranet, bieden we hen één centraal punt waar ze op ieder moment de meest actuele productinformatie kunnen terugvinden.’

In de toekomst zal de aangeboden informatie verder uitgebreid worden op basis van de wensen van de resellers, zodat zij op de partnersite eenvoudig alle informatie kunnen vinden voor ondersteuning bij het verkooptraject van de door Crypsys gedistribueerde producten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/424764). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.