Managed hosting door True

BAS Distributie distribueert Netgear

 

Netwerkleverancier Netgear gaat een distributieovereenkomst aan met BAS Distributie voor de Benelux.

Door de overeenkomst heeft Netgear een groter afzetterrein voor zijn producten. Bas Distributie verkrijgt door de samenwerking een breder assortiment op gebied van networking, mediaplayers en network attach storage. 'Onze retail-producten verdienen een prominente plek bij resellers, aangezien de consument zich daar oriënteert en wellicht overgaat tot aankoop van thuisnetwerken en oplossingen. Onze complete AV serie, bestaande uit de nieuwste producten en informatie over Internet-enabled HDTV, Blu-ray, tablets en andere apparaten, is hiervan een goed voorbeeld. We zijn dan ook verheugd om BAS Distributie aan onze distributeurs in de Benelux toe te voegen. BAS Distributie biedt ons deze mogelijkheid via haar uitgebreide reseller netwerk en de speciaalzaken MyCom, Dixons & Dynabyte', aldus Nathan Doodkorte, Retail Business Unit Manager Benelux bij Netgear.

Sharon Tan, commercieel directeur bij BAS Distributie: 'De uitbreiding van het assortiment met Netgear-producten is een logische stap in de verbreding en specialisatie van ons huidige assortiment. Wij merken dat hier vraag naar is vanuit de markt. Netgear is één van de marktleiders op het gebied van netwerkoplossingen voor zowel bedrijven als consumenten. Door de opname van Netgear kunnen we onze resellers voorzien van goede kwaliteit en high performance netwerkoplossingen.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4238960). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.