Managed hosting door True

Partnerovereenkomst DS-ICT en MASS

 

Onlangs tekenden Gert Heij, directeur van MASS BV en Bas van der Horst, directeur DS-ICT een Independent Software Vendor overeenkomst. Deze overeenkomst is de eerste stap in een nauwe samenwerking tussen DS-ICT en MASS.

DS-ICT voegt met de overeenkomst een product en dienst toe aan haar bestaande portfolio zodat klanten met de oplossingen van MASS bediend kunnen worden. MASS specialiseerde zich in Mobile Device Management, Mobile Security en Mobile Cost Control.

MASS ontwikkelde, in samenwerking met Excitor, o.a. de DME ( Dynamic Mobile Exchange ) 3.0. Deze maakt het mogelijk om allerhande mobiele apparaten op afstand te beheren. Het mobiele apparaat kan worden ‘overgenomen' door de DME-server, zodat bedrijfsgevoelige en/of persoonlijke informatie wordt bewaakt, afgeschermd, of desgewenst gewist. Bij verlies van het apparaat kan Bluetooth worden uitgezet, de telefoon volledig gewist en onklaar gemaakt worden en alle e-mail kan worden versleuteld. Het mobiele apparaat wordt op deze wijze voor een andere gebruiker dan de rechtmatige eigenaar onbruikbaar. Bij instandhouding van het apparaat kan op afstand worden bekeken hoeveel data er wordt gebruikt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4238045). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.