Managed hosting door True

Blencom ICT Solutions partner van Fujitsu

 

Blencom ICT Solutions en Fujitsu hebben hun samenwerking afgelopen maand extra kracht bijgezet met het ondertekenen van de Fujitsu Select Expert Partnerovereenkomst.

Blencom ICT Solutions en Fujitsu bedienen gezamenlijk een groot aantal klanten in diverse sectoren. Door de partnerovereenkomst verwachten beide bedrijven het aantal gezamenlijke klanten met name in het Noord- en Oost- Nederland de komende jaren sterk uit te breiden.

Sjoerd van der Lee, partner manager van Fujitsu: "Wij hebben in Blencom een partner gevonden welke zich zal gaan ontwikkelen tot de Fujitsu partner voor Noord- en Oost- Nederland. Blencom is uitstekend in staat vraagstukken met betrekking tot automatisering en de bijbehorende logistiek te vertalen in oplossingen. Daarom kiezen we ervoor om onze samenwerking uit te breiden via het Select Expert Partner Programma".

"Met de ondertekening van dit contract is onze samenwerking naar een hoger niveau gebracht", aldus Richard Giezen, directeur bij Blencom ICT Solutions. "Door deze overeenkomst kunnen onze klanten volledig ondersteunen bij het selecteren van de juiste Fujitsu-producten".
Het Select Partner Programma biedt partners van Fujitsu de kans om een samenwerking aan te gaan of uit te breiden. In de startfase stelt de fabrikant samen met de partner in kwestie een businessplan op met voorwaarden ten aanzien van training en marketing- en omzetdoelstellingen. Beide partijen komen vervolgens met voorstellen om de doelstellingen te behalen. Nadat overeenstemming is bereikt, worden de afspraken vastgelegd in de Select (Expert) Partner-overeenkomst. De partner is met deze overeenkomst zeker van een vastgestelde ‘Pay for Result', marketingactiviteiten en trainingen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4234249). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.